Меню

знайти нас
назад до модельного ряду
НОВИЙ RANGE ROVER
НОВИЙ RANGE ROVER

Вiд 5 092 680 гривень

НОВИЙ RANGE ROVER SPORT
НОВИЙ RANGE ROVER SPORT

Вiд 3 686 148 гривень

RANGE ROVER VELAR
RANGE ROVER VELAR

Вiд 2 133 792 гривень

RANGE ROVER EVOQUE
RANGE ROVER EVOQUE

Вiд 1 505 112 гривень

DEFENDER
DEFENDER

Вiд 2 642 688 гривень

НОВИЙ DISCOVERY
НОВИЙ DISCOVERY

Вiд 2 770 656 гривень

DISCOVERY SPORT
DISCOVERY SPORT

Вiд 1 773 324 гривень

Новий Range Rover Evoque Autobiography

Новий Range Rover Evoque Autobiography

•    Досконала розкіш: новий Range Rover Evoque Autobiography посідає перше місце в лінійці Evoque, поєднуючи визнану розкіш Range Rover з вишуканими деталями дизайну, а витончений інтер’єр — із найсучаснішими технологіями
•    Версія Lafayette: з унікальним контрастним дахом та ретельно підібраними функціями
•    Мінімалістичний дизайн: продуманий дизайн екстер’єру приверне неабияку увагу, тоді як розкішний, ексклюзивно оформлений інтер’єр надає заспокійливе відчуття комфорту
•    Екологічно безпечна розкіш: відтепер із плагін-гібридною версією двигуна P300e для екологічно безпечніших та продуктивних подорожей 

 

Range Rover Evoque — розкішний компактний позашляховик для подорожей містом та поза його межами — представлений у новій версії Range Rover Evoque Autobiography. Відтепер ще витонченіший та з більшими можливостями цифрового підключення, новий компактний позашляховик встановлює нові стандарти функціональності та екологічної безпеки. 

 

 

Новий Range Rover Evoque Autobiography посідає перше місце у лінійці компактних моделей позашляховиків, втілюючи витонченість та розкіш, що є синонімами Range Rover упродовж 50 років. Флагманська версія Evoque Autobiography відзначається впізнаваними акцентами в дизайні екстер’єру та розкішним інтер’єром. Також доступна плагін-гібридна версія для тих, які шукають більш збалансований та ефективний люксовий компактний позашляховик. 

 

Професор Джеррі МакГоверн, офіцер Ордену Британської імперії та креативний директор Land Rover, зазначив: «Range Rover Evoque Autobiography виправдовує очікування від Range Rover завдяки досконалій сучасності та вишуканості, — як у інтер’єрі, так і в екстер’єрі. З моменту його презентації у 2010 році, самобутній Evoque привернув до себе багато уваги, а елегантні деталі підкреслюють його витончений характер».

 

 

Використовуючи версію R-Dynamic HSE як основу, Autobiography стає моментально впізнаваним як Evoque з його виразним силуетом та підкресленим деталями. Серед них — бампери, нижні декоративні планки та бокові акценти кузова від модифікації Black Pack. Характерні особливості додають вишуканості, на зразок акцентів із полірованої міді та вперше використаного напису «Range Rover» мідними літерами. 21-дюймові легкосплавні диски у кольорі Gloss Light Silver з контрастним покриттям Diamond Turned створюють сучасний вигляд, який доповнює впевнений профіль R-Dynamic. А емблема Autobiography та світлодіодні потужні фари з технологією Matrix довершують оновлення екстер’єру.

 

Елегантне вдосконалення продовжується в інтер’єрі: оббивка сидінь зі стебнуванням зі шкіри Windsor та шпон відтінку Grey Ash для стильної атмосфери, а завдяки фіксованому панорамному даху салон заливає світлом. Комфорт та зручність підкреслені новим електрично регульованим кермом з функцією підігріву. А також — передніми сидіннями з функцією пам’яті сидіння водія та регулюванням за 14-ма параметрами, підігрівом та охолодженням, і зокрема — задніми сидіннями з функцією підігріву.

 

 

Range Rover Evoque Autobiography доступний із потужними бензиновими та дизельними двигунами, зокрема плагін-гібридними (Plug-in Hybrid Electric Vehicles — PHEV) у варіантах D200, P200, P250, P300 та P300e, кожен із повним приводом та автоматичною трансмісією.

 

Версія Lafayette

 

 

У 2020 році доступний і новий Range Rover Evoque Lafayette Edition*, впізнаваний за контрастним дахом у кольорі Nolita Grey. Версія Lafayette створена завдяки натхненню від вулиці Лафайєт у Нью-Йорку, розташованої у районі Північ Маленької Італії (North of Little Italy — NoLiTa). Доступна у 3-х вишуканих кольорах: Yulong White, Seoul Pearl Silver та Carpathian Grey. 
Розроблена на основі Evoque S, спеціальна версія має ретельно підібраний комплекс функцій та доступна з 20-дюймовими колесами у кольорі Gloss Dark Grey з 5-ма спицями та  контрастним покриттям Diamond Turned. Вирізняється фіксованим панорамним дахом, килимками преміум класу, підсвіченими металевими накладками на пороги та преміальними світлодіодними передніми фарами з динамічними індикаторами поворотів. Версія Lafayette має повну лінійку двигунів, включаючи плагін-гібридну силову установку P300e з високою продуктивністю.
Lafayette — це також останні технології Land Rover, зокрема технологія заднього огляду ClearSight Rear View Mirror, що дозволяє перемикати зображення між відеопотоком та дзеркалом. Так водій спостерігає ситуацію позаду автомобіля, навіть якщо огляд прихований за пасажирами чи вантажем.

 

Екстер’єр Evoque 

 

Втілюючи міського жителя, що подеколи готовий тікати від буденності, новий Range Rover Evoque бере за основу характерний зовнішній вигляд лінійки із власним, миттєво впізнаваним силуетом. Компактний позашляховик уособлює бачення сучасності та дизайну, непідвладних часу. І це ставить Evoque на вершину ринкового сегмента преміальних компактних позашляховиків.
Джеррі МакГоверн, головний креативний директор Land Rover, розповів про характерні особливості авто: «Своїм дебютом у 2010 році Range Rover Evoque змінив світ компактних позашляховиків преміум класу,  і сьогодні нова модель продовжує цей шлях. Самобутній автомобіль поєднує досконалість та розваги для створення важливого емоційного зв’язку, який приверне увагу та змусить людей посміхнутися».

 

Чіткий профіль Evoque та схожий на купе силует пізнають за виразною стрімкою лінією даху та піднятою середньою лінією кузова. Об’єм та пропорції посилені чітко окресленими лініями кузова та потужними арками. У поєднанні з 21-дюймовими колесами, вони створюють сильне динамічне враження.
Запровадження супертонких світлодіодних ліхтарів з технологією Matrix LED сприяє витонченій графічності передніх та задніх фар. Пласкі дверні ручки додають фігурної естетики, а динамічні поворотні індикатори стають характерною особливістю моделі. Виразний чорний акцент вздовж задньої частини авто створює візуальне враження ширини, водночас зменшення проміжків між панелями екстер’єру демонструє рівень майстерності експертів Land Rover.

 

 

Evoque презентує два приголомшливі кольори в екстер’єрі. Seoul Pearl Silver є розкішним, теплим сріблястим кольором із перламутровим відтінком, який отримав своє ім’я від південнокорейської столиці, а Nolita Grey — це металеве покриття з блискучими мідними акцентами, яке віддає належне авангардному міському району Нью-Йорка.

 

Інтер’єр Evoque

 

Range Rover Evoque представляє новий рівень розкоші у салоні своїм революційним підходом до інтер’єру. Цілісна горизонтальна конструкція підкреслює враження ширини та простору, що разом із панеллю приладів з крутішим нахилом створює витончене сприйняття інтер’єру. З унікальним поєднанням лаконічних поверхонь та сучасних матеріалів, компактний позашляховик наступного покоління стає втіленням ДНК Range Rover.

 

 

Завдяки колісній базі, довшій на 21 мм, з’явилося більше простору для ніг пасажирів — із одночасним збільшенням доступного простору для стоп завдяки новим точкам закріплення сидінь.
Розкішний салон привертає увагу зручністю використання інтуїтивних технологій. Два вражаючі нові дисплеї та ємнісних перемикачі інформаційно-розважальної системи Touch Pro Duo знаходяться у центральній точці. Дизайн обтічних форм поєднує сенсорний дисплей із простими у використанні поворотними перемикачами. На великій центральній консолі можна розмістити сумки, парасольки та планшети. Двері вміщують 1,5-літрові пляшки, тоді як у просторі для зберігання позаду сенсорного дисплея можна непомітно розмістити малі предмети.

 


На думку Алана Шеппарда, директора з дизайну інтер’єру Land Rover, через розкішний інтер’єр нового Evoque можна відчути більше вільного простору, тоді як вдосконалені покриття та сучасні технології органічно інтегровані до дизайну. Мета виробника — підтримка такої позиції Evoque у сучасному світі дизайну, що викликає захоплення. 

 

 

Відчуття розкоші від інтер’єру Evoque посилюється 2 впізнаваними комбінаціями кольорів — Cloud і Deep Garnet. Вони представлені зі спеціальними опціональними матеріалами, на зразок вовняної суміші Kvadrat та нового текстилю Eucalyptus Melange, у поєднанні з поліуретаном Ultrafabric. На кожному сидінні — унікальні індивідуалізовані деталі, на зразок перфорації у вигляді гранованих діамантів та мікротрубчастих матеріалів у кольорі Arctic Petrol.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до офіційного дилера Land Rover Київ Аеропорт на Бориспільському шосе:

Прокласти маршрут

Зателефонувати

Надіслати запит
 

 

* Назва «Lafayette/Nolita» залежить від регіонального ринку 

 

Запис на тест-драйв Запис на тест-драйв
Замовити брошуру Замовити брошуру
Зворотній зв’язок Зворотній зв’язок